<< 1 2 346 47 48 >>

Geplaatst op: 2019-03-07 13:07

Freek in 'Hello Dolly' 2020!

Freek en Marjolijn Touw zullen naast Simone Kleinsma te zien zijn in de musical Hello, Dolly!, die vanaf februari 2020 wordt gespeeld in de Nederlandse theaters.

"Hello, Dolly! heeft de echte Broadway-glamour, een van de redenen waarom ik zo van dit vak houd", zegt Bartels over zijn nieuwe musicalklus. "Ik ga de rol van Cornelius spelen, een jongen die op zoek gaat naar zijn geluk in New York. Ik kijk er ontzettend naar uit om met Simone en Marjolijn in de grootste Nederlandse theaters te staan met deze grote voorstelling."

Marjolijnn Touw zal diverse rollen vertolken in de musical, die volgens de actrice "al van jongs af aan op haar lijstje stond". De hoofdrol van koppelaarster Dolly Levi wordt gespeeld door Kleinsma.
Geplaatst op: 2019-02-10 10:51

Schuif aan bij Dinnershow in Isala

Zaterdag 16 februari wordt een bijzondere avond in het Isala Theater. Bezoekers kunnen dan genieten van een culinair driegangendiner op het toneel van de grote zaal terwijl artiesten bij de tafels de mooiste nummers zingen. Naast Freek Bartels zijn nu ook musicalsterren Renée van Wegberg en Maaike Widdershoven toegevoegd aan de line-up van de exclusieve Isala dinnershow.

Deze artiesten lopen al zingend langs de mooie gedekte tafels van de bezoekers. Zij zullen ervaren hoe leuk het is om zo dicht bij de sterren te zijn, op het grote toneel van het Capelse theater. Inmiddels is ook het heerlijke menu bekend. Als hoofdgerecht kan worden gekozen voor gegrilde parelhoenfilet met crème van zoete aardappel of gamba met kreeftensaus. Er is ook een vegetarisch alternatief. Het complete menu is terug te vinden op de www.isalatheater.nl.
Geplaatst op: 2019-02-08 11:02

Best of Broadway

In mei en juni 2019 komen vijf musicalsterren bij elkaar voor het musicalliedjesprogramma Best of Broadway. Musicalworld spreekt met Willemijn Verkaik, Pia Douwes, Freek Bartels, Stanley Burleson en Tessa van Tol.

Show & Events 'probeert' een gesprek te voere me Freek Bartels...
Geplaatst op: 2019-01-24 10:55

Opening Musical Awards Gala

Wat een feest om te mogen doen!! Met een waanzinnige club mensen voor en achter de schermen.
Geplaatst op: 2019-01-16 11:11

Aida in Concert

Freek Bartels naast Willemijn Verkaik in musical Aida in Concert

Naast Willemijn Verkaik speelt ook Freek Bartels een van de hoofdrollen in Aida in Concert. Van 20 tot en met 30 juni vindt op het festivalterrein van Autotron in ’s-Hertogenbosch zes keer het openluchtconcert van Aida in Concert plaats.

Freek vertolkt de rol van Radames. Willemijn Verkaik speelt de rol van Amneris. Freek Bartels verheugt zich op de rol. ‘Het is een prachtig en ontroerend liefdesverhaal met geweldige songs. Ik ben blij dat deze voorstelling, achttien jaar na de musical-première, weer in Nederland te horen is.’

Wie de rol van Aida gaat spelen, wordt later bekend. 

Uniek musicalconcert in de open lucht!

Van 20 t/m 30 juni zijn er slechts zes concerten, op het festivalterrein van het Autotron in ‘s-Hertogenbosch.
Geplaatst op: 2018-12-23 21:47

Nu online! het jaaroverzicht 2018

Een jaarlijks terugkerende traditie van www.freekbartels.com is het terugblikken op het afgelopen jaar. Dit gebeurt in de vorm van een heus Jaaroverzicht.

Omdat dit het tiende jaaroverzicht is wat online staat is dit een speciaal overzicht.

Jaaroverzicht 2018 staat vanaf nu online! Veel plezier met kijken!
Geplaatst op: 2018-12-12 22:14

trailer jaaroverzicht

Traditiegetrouw zal er ook dit jaar weer een Jaaroverzicht verschijnen op freekbartels.com! Op 23 dec is de releasedatum...dusssss nog even geduld. Hier alvast een voorproefje!
Geplaatst op: 2018-07-12 12:24

Première She Loves Me

Maandag 9 juli was de première van She Loves me!

Bekijk hier een fragment van She Loves me - Hoe gaat het?

Theaterkrant: "Alle spelers kunnen excelleren in prachtige solo's en meerstemmige duetten. (...) Het lovenswaardige initiatief van De Kernploeg (...) voegt bovendien iets wezenlijks toe aan het doorgaans grootschalige (en commerciële) karakter van het Nederlandse musical-landschap."

De Telegraaf: "In haar rol van de naar liefde hunkerende losbol Ilona, die steeds weer in de armen van foute mannen valt, weet Desi van Doeveren precies de juiste toon te treffen." Scènes, magazine voor theaterliefhebbers: "Joey Schalker en Christanne de Bruijn zijn als hoofdpersonages George en Amalia innemend. En wat een prachtige, klassieke stem heeft De Bruijn."

Het Parool: "Rosite van der Woude laat achter de toetsen geen enkel steekje vallen."

fotograaf: Neeltje Knaap
Geplaatst op: 2018-07-02 22:25

Repetitiefoto's She Loves Me

Wat een heerlijke repetitiefoto's met dank aan Neeltje Knaap! Het aftellen is nu echt begonnen: nog maar een paar dagen.

Wanneer kom jij kijken naar She Loves Me in Dansmakers Amsterdam? We spelen slechts 8 (!) keer: van 7 t/m 15 juli.  Kijk voor meer informatie en tickets op: www.shelovesme.nl

Check de facebook pagina van De Kernploeg om meer informatie en beeldmateriaal te zien an She love me.
Geplaatst op: 2018-07-02 22:20

Bijna! She loves me.

Een stad ergens in Europa, 1937: Amalia en George zijn collega's in een parfumeriezaak. En ze hebben een bloedhekel aan elkaar. Wat zij niet weten: ze delen al maanden via anonieme brieven hun diepste gedachten over het leven, literatuur en muziek en zijn inmidddels heimelijk verliefd op elkaar geraakt. Maar of ze elkaar tussen het ruziën door ooit gaan herkennen als geliefden? ​

Ken je de film You've Got Mail? Gejat van deze musical! ​

She Loves Me ging in 1963 in wereldpremière op Broadway en was daar én in Londen onlangs nog in zeer succesvolle revivals te zien. Sheldon Harnick en Jerry Bock (Fiddler on the Roof) schreven de geweldige nummers en Joe Masteroff (Cabaret) tekende voor het oergeestige en ontroerende script. Naast Freek Bartels (Stephan) zullen de twee hoofdrollen vertolkt worden door Christanne de Bruijn(titelrol in de aankomende film De Dirigent, musicals als Wicked en A New Brain) en Joey Schalker (Vamos, The Producers). Desi van Doeveren (Woef Side Story, Rent) speelt Ilona en Filip Bolluyt (War Horse, Mamma Mia!) is shopeigenaar Mr. Maraczek. Daarnaast zijn Dennis Willekens (De Marathon, Billy Elliot) Jip Bartels (Grease, Hair) en Danny Houtkooper (Fiddler on the Roof, Hij Gelooft in Mij) te zien. De regie van de versie van De Kernploeg is in handen van Benno Hoogveld (A New Brain, The Last Five Years, Dogfight en artistiek leider van Solo Stories). Florus van Rooijen vertaalt de voorstelling en Rosite van der Woude leidt het zevenkoppige orkest. Lesley Pols geeft She Loves Me vorm, Glenn Hewitt ontwerpt de kostuums. ​

De voorstelling is te zien in Dansmakers Amsterdam, een geweldige locatie aan het IJ in Amsterdam-Noord. En we hebben stoelen dit keer! She Loves Me is in een zeer beperkte serie te zien, dus koop hier snel je kaarten om de wachtlijst die we afgelopen jaar bij A New Brain hadden te vermijden!<< 1 2 346 47 48 >>