<< 1 2 345 46 47 >>

Geplaatst op: 2018-01-22 13:23

Kaartverkoop She Loves me van start

Je kunt NU tickets kopen voor She Loves Me via https://dekernploeg.avayo.nl/agenda Deze musical met o.a. Freek Bartels, Dennis Willekens en Jip Bartels is in een beperkte serie van 7 t/m 15 juli te zien in Dansmakers Amsterdam. Vermijd de wachtlijst die we vorig jaar bij A New Brain hadden en boek snel die kaarten. Ben jij erbij?
Geplaatst op: 2017-12-24 09:55

Nu Online! Jaaroverzicht 2017

Een jaarlijks terugkerende traditie van www.freekbartels.com is het terugblikken op het afgelopen jaar. Dit gebeurt in de vorm van een heus Jaaroverzicht. Jaaroverzicht 2017 staat vanaf nu online! Veel plezier met kijken!
Geplaatst op: 2017-12-14 07:36

Freek in musical She Loves Me van De Kernploeg

Na in de debuutvoorstelling A New Brain van De Kernploeg gespeeld te hebben afgelopen zomer, zal Freek in juli 2018 ook te zien zijn in de tweede voorstelling van dit gezelschap: She Loves Me. In deze voorstelling zal hij voor het eerst op het toneel staan met zijn neef Jip Bartels (Grease en Hair). De voorstelling staat gepland van 7 t/m 15 juli 2018 in Dansmakers, een onderdeel van de prachtige Kromhouthal in Amsterdam-Noord: echter moet hiervoor wel eerst de lopende crowdfundingactie slagen.

She Loves Me (van de makers van Fiddler on the Roof en Cabaret) is onderscheiden met onder meer een Critics Circle Award voor Beste Musical en een Olivier Award en Drama Desk Award voor Beste Musical Revival. Het verhaal vertelt over Amalia en George – collega’s in een parfumeriezaak – die elkaar niet kunnen luchten of zien maar zonder dat ze het weten elkaar al maandenlang anonieme brieven schrijven en beiden heimelijk verliefd zijn geworden op die ander. Freek zal de rol van Steven Kodaly voor zijn rekening nemen, een collega van Amalia en George die de vrouwen in de parfumerie het hoofd op hol brengt en daarbij niet altijd even netjes te werk gaat.

Voor de totstandkoming van She Loves Me is De Kernploeg een crowdfundingactie begonnen. Zonder het slagen van deze crowdfundingactie kan de voorstelling helaas niet gemaakt worden. De actie loopt goed, maar De Kernploeg kan nog alle hulp, groot en klein, gebruiken om She Loves Me er écht te laten komen. Doneren kan vanaf €10,-. Kijk voor meer informatie op https://www.voordekunst.nl/projecten/6510-de-kernploeg-speelt-she-loves-me-1 Daar zie je ook welke leuke tegenprestaties De Kernploeg (naast Freek op het toneel in juli) biedt als dank voor je hulp: zo kun je bijvoorbeeld bij een exclusieve repetitie aanwezig zijn of een VIP-arrangement met meet&greet voor de première winnen!
Geplaatst op: 2017-12-13 21:13

Gijs 2.0

Vandaag was Freek te gast bij het radio programma Gijs 2.0. Hier sprak hij over Sammy en over het samenwerken met Stanley en Paul de Leeuw. Luister het programma hier terug.
Geplaatst op: 2017-12-12 13:17

5 uur live

Vanmiddag zijn Freek en Stanley te gast bij 5 uur Live om te praten over From Sammy with Love. Ook gaan ze een nummer zingen. Kijken dus!
Geplaatst op: 2017-11-23 19:08

Freek in Volgspot

Vanavond rond 20:50 uur is Freek te gast bij het radio programma Volgspot, radio 5!

Terug luisteren? klik hier!!!
Geplaatst op: 2017-11-23 17:44

Jaaroverzicht 2017 trailer.

Traditiegetrouw zal er ook dit jaar weer een Jaaroverzicht verschijnen op www.freekbartels.com! Op 23 dec is de releasedatum...dusssss nog even geduld.

Hier alvast de trailer!

 
Geplaatst op: 2017-11-18 21:23

Concert Zwolle gaat niet door.

Wegens ziekte van Paul de Leeuw kan het concert van Freek en Paul morgen 19 november in Zwolle helaas niet doorgaan.

In de loop van de week wordt met alle bezoekers contact opgenomen door Show & Events over een nieuwe datum of het eventueel retour ontvangen van entreegeld.

Excuses voor het ongemak.
Geplaatst op: 2017-11-10 15:45

Preview 'From Sammy with love'

Gisteren waren we aanwezig bij de repetities van de nieuwe musical From Sammy With Love, waarin Stanley Burleson een Freek Bartels beiden in de huid van Sammy Davis Jr. kruipen. In een voorstelling vol zang en dans, vertellen zij over het leven van deze Amerikaanse entertainer. Zijn verhalen worden afgewisseld met persoonlijke verhalen van Stanley en Freek.

From Sammy with Love stond gepland als de openingsvoorstelling voor het 200 zitplaatsen tellende mini-theater in het nieuwe kantoor van Stage Entertainment aan de Amsterdamse Zuidas. De bedoeling was dat dit eind 2014 zou gaan spelen. Het wordt geproduceerd door een samenwerking tussen Senf Theaterpartners en Kemna Theater.

De musical vertelt het verhaal van de wereldberoemde entertainer Sammy Davis Jr. bekend van onder andere ‘Mr Bojangles’ en ‘Candyman’. Het leven achter de legende, gezien door de ogen van multitalenten Stanley Burleson en Freek Bartels. De show trekt parallellen tussen hun achtergrond en de legacy van Davis Jr., in wiens huid ze tijdens de voorstelling beurtelings kruipen. Een meeslepende en swingende showbizz biografie vol hitsongs en dans en tegelijk een onthutsend en ontroerend verhaal over liefde, racisme en passie.

Op het hoogtepunt van zijn carrière trouwde Sammy met de Zweedse filmster May Britt Wilkens. Gemengde huwelijken waren toen in de meeste Amerikaanse staten nog verboden en dit huwelijk leidde tot onrust en kritiek in de USA. Ondanks zijn successen voelde Sammy zich altijd buitengesloten. De Zweedse acteurs Karl Dyall en Rennie Mirro (die de voorstelling in Zweden gespeeld hebben) zijn beiden eveneens van gemengde afkomst. Door het spelen van Sammy vertellen zij over hun eigen ervaringen, hoe het is om op te groeien als gekleurd kind in Zweden en wat de invloed van “zwart-wit zijn” was op hun carrière en privé-leven.

Het publiek wordt meegenomen naar het Verenigde Staten van de jaren ‘60, waar het leven en de carrière van de entertainment-legende zich kenmerkte door roem en succes, maar ook door eenzaamheid en isolement. Tijdens zijn leven kreeg Davis te maken met de raciale spanningen van de jaren ‘60 en ’70. Davis gebruikte zijn status als topentertainer om de rechten van Afro-Amerikanen te verbeteren wat hem tot een graag geziene gast in het Witte Huis maakte.

From Sammy With Love gaat op 29 november in première in DeLaMar en toert vervolgens tot eind februari door het land. De eerste try-out is op vrijdag 10 november in Veenendaal. Meer info en kaarten via de site van de Nationale Theaterkassa.
Geplaatst op: 2017-10-18 21:27

Paul en Freek eenmalig in Zwolle!

Zondagmiddag 19 november geven Paul de Leeuw en Freek Bartels een uniek concert in Theater Buitensoos in Zwolle. De artiesten nemen samen met pianist Bernd van den Bos het publiek mee in een persoonlijk samengesteld programma.

Het begon in de kleedkamer tijdens de tournee van hun voorstelling Moeders en Zonen; vrienden Paul en Freek vonden elkaar.Hoe deze vriendschap precies in elkaar steekt, is eenmalig te zien op het toneel in Zwolle.
‘We hebben zo’n concert onlangs (15 oktober 2017) in Tilburg gedaan en daar hebben we leuke en warme herinneringen aan. De beslissing om nog een concert samen te doen, was daardoor niet moeilijk’, aldus pianist Bernd van den Bos. ‘Het publiek was blij verrast door de gevarieerde songs, de leuke verhalen en intieme momenten. Dat doen we graag nog een keer over.’
De Leeuw vervolgt : ‘De vorige rendez vous met de virtuoze Bernd was er één van totale chaos, maar vooral vertier. En net als met goede seks, dat wil ik altijd nog wel een keer.’

‘Een middag met Paul de Leeuw’ vindt op zondagmiddag 19 november eenmalig plaats in Theater Buitensoos en begint om 14.00 uur. Kaarten zijn al vanaf € 25,00 te koop en te bestellen via onderstaande ticketshop. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om er een complete middag uit van te maken door de voorstelling te combineren met een high-tea vanaf 12.30 uur voor maar € 14,50 p.p.

Klik op de foto voor de officiele aankondiging!<< 1 2 345 46 47 >>