<< 1 2 392 93 94 >>

Geplaatst op: 2010-11-09 17:59

'De Musical' het boek gepresenteerd in het Rijksmuseum in Amsterdam

Veel mensen uit het musicalvak waren naar het Rijksmuseum gekomen om deze feestelijke gebeurtenis mee te maken. Collega's, vrienden en kennissen begroetten elkaar uitbundig.


De eerste exemplaren werden uitgereikt aan Magriet de Groot en Céline Purcell. Beiden speelden de rol van Eliza Dootlittle in My Fair Lady. Magriet in 1960 en Céline in 2006. Vijftig jaar geleden was My Fair Lady het begin van de musicaltraditie in Nederland. Joop van den Ende herinnert zich nog dat hij toen in de zaal zat en erg onder de indruk was.

Lees meer...Geplaatst op: 2010-11-08 16:02

Nieuws Archief & Zoeken

Op de website is nu ook de pagina Nieuwsarchief & Zoeken toegevoegd. Met behulp van deze pagina kunt u zoeken naar specifieke nieuwsberichten en/of berichten uit een bepaalde periode. De link naar deze pagina is in het rechtermenu op de website terug te vinden en tevens ook op de nieuwspagina onder de paperclip icon te vinden.
Geplaatst op: 2010-10-20 22:03

Sta Op Tegen Kanker


1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. Velen overleven het, maar nog steeds sterven in Nederland vijf mensen per uur aan deze ziekte. Op 10 november zet bekend en onbekend Nederland zich massaal in om de strijd tegen kanker aan te gaan in de indrukwekkende live show Sta Op Tegen Kanker. Sta Op Tegen Kanker is een samenwerking van de AVRO en KWF Kankerbestrijding.

Lees meer...Geplaatst op: 2010-10-17 15:05

CD Petticoat, binnenkort te koop!

CD Petticoat, binnenkort te koop!

Petticoat is de nieuwe Nederlandse musical van Joop van den Ende Theaterproducties, gemaakt door het team van Ciske de Rat-de Musical met muziek van Henny Vrienten. Patricia Jagersma (Chantal Janzen), die zichzelf Pattie Hunt noemt, droomt ervan de Nederlandse Doris Day te worden, ondanks dat haar naaste omgeving dat afraadt.


De Cd is nu te bestellen... Bol.com voor 17,99 euro.
Geplaatst op: 2010-10-11 22:06

Mooie woorden...

Op de website www.theaterjournaal.nl staat een leuke recensie over Petticoat met daarin hele lovende woorden over Freek, door Ingrid Geubel.


Grote Verrassing


Freek Bartels is de verrassing van de avond. Na (hoofd)rollen in Into the Woods, Les Miserables en Joseph and the amazing technicolor dreamcoat kan hij als Rogier van Rooden een hele andere kant van zichzelf laten zien. Ook letterlijk trouwens, want de karakteristieke krullenbol sneuvelde in deze productie om plaats te maken voor een vetkuif. Kwam zijn acteertalent in eerdere producties wat minder goed uit de verf, in Petticoat bewijst hij in korte tijd een enorme ontwikkeling op dit vlak te hebben doorgemaakt. Hij zorgt ervoor dat Rogier geen karikaturale homo wordt maar gunt hem gelukkig af en toe wel een hysterisch momentje waarmee hij de zaal helemaal plat krijgt. Tel daarbij op dat Bartels 1 van de mooiste stemmen in musicalland heeft en het kan haast niet anders of hij krijgt over een paar jaar ook een eigen musical cadeau. << 1 2 392 93 94 >>