<< 1 2 347 48 49 >>

Geplaatst op: 2018-12-12 22:14

trailer jaaroverzicht

Traditiegetrouw zal er ook dit jaar weer een Jaaroverzicht verschijnen op freekbartels.com! Op 23 dec is de releasedatum...dusssss nog even geduld. Hier alvast een voorproefje!
Geplaatst op: 2018-07-12 12:24

Première She Loves Me

Maandag 9 juli was de première van She Loves me!

Bekijk hier een fragment van She Loves me - Hoe gaat het?

Theaterkrant: "Alle spelers kunnen excelleren in prachtige solo's en meerstemmige duetten. (...) Het lovenswaardige initiatief van De Kernploeg (...) voegt bovendien iets wezenlijks toe aan het doorgaans grootschalige (en commerciële) karakter van het Nederlandse musical-landschap."

De Telegraaf: "In haar rol van de naar liefde hunkerende losbol Ilona, die steeds weer in de armen van foute mannen valt, weet Desi van Doeveren precies de juiste toon te treffen." Scènes, magazine voor theaterliefhebbers: "Joey Schalker en Christanne de Bruijn zijn als hoofdpersonages George en Amalia innemend. En wat een prachtige, klassieke stem heeft De Bruijn."

Het Parool: "Rosite van der Woude laat achter de toetsen geen enkel steekje vallen."

fotograaf: Neeltje Knaap
Geplaatst op: 2018-07-02 22:25

Repetitiefoto's She Loves Me

Wat een heerlijke repetitiefoto's met dank aan Neeltje Knaap! Het aftellen is nu echt begonnen: nog maar een paar dagen.

Wanneer kom jij kijken naar She Loves Me in Dansmakers Amsterdam? We spelen slechts 8 (!) keer: van 7 t/m 15 juli.  Kijk voor meer informatie en tickets op: www.shelovesme.nl

Check de facebook pagina van De Kernploeg om meer informatie en beeldmateriaal te zien an She love me.
Geplaatst op: 2018-07-02 22:20

Bijna! She loves me.

Een stad ergens in Europa, 1937: Amalia en George zijn collega's in een parfumeriezaak. En ze hebben een bloedhekel aan elkaar. Wat zij niet weten: ze delen al maanden via anonieme brieven hun diepste gedachten over het leven, literatuur en muziek en zijn inmidddels heimelijk verliefd op elkaar geraakt. Maar of ze elkaar tussen het ruziën door ooit gaan herkennen als geliefden? ​

Ken je de film You've Got Mail? Gejat van deze musical! ​

She Loves Me ging in 1963 in wereldpremière op Broadway en was daar én in Londen onlangs nog in zeer succesvolle revivals te zien. Sheldon Harnick en Jerry Bock (Fiddler on the Roof) schreven de geweldige nummers en Joe Masteroff (Cabaret) tekende voor het oergeestige en ontroerende script. Naast Freek Bartels (Stephan) zullen de twee hoofdrollen vertolkt worden door Christanne de Bruijn(titelrol in de aankomende film De Dirigent, musicals als Wicked en A New Brain) en Joey Schalker (Vamos, The Producers). Desi van Doeveren (Woef Side Story, Rent) speelt Ilona en Filip Bolluyt (War Horse, Mamma Mia!) is shopeigenaar Mr. Maraczek. Daarnaast zijn Dennis Willekens (De Marathon, Billy Elliot) Jip Bartels (Grease, Hair) en Danny Houtkooper (Fiddler on the Roof, Hij Gelooft in Mij) te zien. De regie van de versie van De Kernploeg is in handen van Benno Hoogveld (A New Brain, The Last Five Years, Dogfight en artistiek leider van Solo Stories). Florus van Rooijen vertaalt de voorstelling en Rosite van der Woude leidt het zevenkoppige orkest. Lesley Pols geeft She Loves Me vorm, Glenn Hewitt ontwerpt de kostuums. ​

De voorstelling is te zien in Dansmakers Amsterdam, een geweldige locatie aan het IJ in Amsterdam-Noord. En we hebben stoelen dit keer! She Loves Me is in een zeer beperkte serie te zien, dus koop hier snel je kaarten om de wachtlijst die we afgelopen jaar bij A New Brain hadden te vermijden!
Geplaatst op: 2018-07-02 22:17

She Loves me

Wil je weten hoe dit afloopt? 7 tm 15 juli She loves me. Er zijn nog kaarten. Ga voor tickets naar https://www.de-kernploeg.nl/shelovesme zie je daar.
Geplaatst op: 2018-03-23 22:06

Showponies in première

Op 19 maart ging Showponies in première!

 

Hoe laat je de beste versie van jezelf zien? En voor wie doe je dat? Voor jezelf of voor alle anderen? In Showponies is dát wat multitalent Alex Klaasen, bekend van o.a. Gooische Vrouwen, Toon de Musical en Klokhuis, ons laat zien. En showt hij zijn allerbeste versie even groots als glorieus. Op zijn eigen kenmerkende manier uiteraard met zang, dans, typetjes en komische sketches. Met deze voorstelling blaast hij revue nieuw leven in, sneller, vrijzinniger, en op het scherpst van de snede. Ofwel: revue 2,0. En kunnen we weer ouderwets genieten van een ongecompliceerd avondje in het theater zoals we dat kennen van André van Duin. Maar dan op z’n Alex Klaasen.

Showponies is cabaret, musical en comedy in één voorstelling. Samen met onder meer Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt Alex Klaasen entertainment van het hoogste niveau. En zet hij het genre revue terug op de kaart, gewoon omdat het te leuk is om het niet te doen.

Recensiequotes
‘Eén van de grappigste en muzikaalste voorstellingen van dit theaterseizoen’ - ***** De Volkskrant
‘Zeldzaam geestig en vocaal razend knap’ - ***** AD
‘Fantastische show met hoog tempo en veel variatie’ - ***** Scenes
‘IJzersterke identiteitsrevue’ - ***** Theaterkrant
‘De beste show in tien jaar’ - ***** Dagblad van het Noorden
‘Ongekend hoog niveau – Parool
‘Een aaneenschakeling van hoogtepunten’ - ***** De Telegraaf
‘Moderne revue van hoog niveau’ - ***** Trouw

  
Geplaatst op: 2018-03-23 22:01

Castleden 'She love me' bekend

Een stad ergens in Europa, 1937: Amalia en George zijn collega's in een parfumeriezaak. En ze hebben een bloedhekel aan elkaar. Wat zij niet weten: ze delen al maanden via brieven hun diepste gedachten over het leven, literatuur en muziek en zijn via hun pennen heimelijk verliefd op elkaar geraakt. Zijn zij gedoemd, of komen ze ooit bij elkaar?

​ Ken je de film You've Got Mail? Gejat van deze musical! ​

She Loves Me ging in 1963 in wereldpremière op Broadway en was daar én in Londen onlangs nog in zeer succesvolle revivals te zien. Sheldon Harnick en Jerry Bock (Fiddler on the Roof) schreven de geweldige nummers en Joe Masteroff (Cabaret) tekende voor het oergeestige en ontroerende script.

Naast Freek Bartels (Steven) zullen de twee hoofdrollen vertolkt worden door Christanne de Bruijn(titelrol in de aankomende film De Dirigent, musicals als Wicked en A New Brain) en Joey Schalker (Vamos, The Producers). Desi van Doeveren (Woef Side Story, Rent) speelt Ilona, Jip Bartels (Grease, Hair) speelt Arpad en Danny Houtkooper (Fiddler on the Roof, Hij Gelooft in Mij) neemt divere rollen voor zijn rekening. De rol van Mr. Maraczek wordt binnenkort bekendgemaakt.

De regie van de versie van De Kernploeg is in handen van Benno Hoogveld (A New Brain, The Last Five Years, Dogfight en artistiek leider van Solo Stories). Florus van Rooijen vertaalt de voorstelling en Rosite van der Woude leidt het zevenkoppige orkest. Lesley Pols geeft She Loves Me vorm, Glenn Hewitt ontwerpt de kostuums. ​

De voorstelling zal te zien zijn in Dansmakers Amsterdam, een geweldige locatie aan het IJ in Amsterdam-Noord. En we hebben stoelen dit keer! She Loves Me is in een zeer beperkte serie te zien, dus koop hier snel je kaarten om de wachtlijst die we afgelopen jaar bij A New Brain hadden te vermijden!

    
Geplaatst op: 2018-01-22 13:23

Kaartverkoop She Loves me van start

Je kunt NU tickets kopen voor She Loves Me via https://dekernploeg.avayo.nl/agenda Deze musical met o.a. Freek Bartels, Dennis Willekens en Jip Bartels is in een beperkte serie van 7 t/m 15 juli te zien in Dansmakers Amsterdam. Vermijd de wachtlijst die we vorig jaar bij A New Brain hadden en boek snel die kaarten. Ben jij erbij?
Geplaatst op: 2017-12-24 09:55

Nu Online! Jaaroverzicht 2017

Een jaarlijks terugkerende traditie van www.freekbartels.com is het terugblikken op het afgelopen jaar. Dit gebeurt in de vorm van een heus Jaaroverzicht. Jaaroverzicht 2017 staat vanaf nu online! Veel plezier met kijken!
Geplaatst op: 2017-12-14 07:36

Freek in musical She Loves Me van De Kernploeg

Na in de debuutvoorstelling A New Brain van De Kernploeg gespeeld te hebben afgelopen zomer, zal Freek in juli 2018 ook te zien zijn in de tweede voorstelling van dit gezelschap: She Loves Me. In deze voorstelling zal hij voor het eerst op het toneel staan met zijn neef Jip Bartels (Grease en Hair). De voorstelling staat gepland van 7 t/m 15 juli 2018 in Dansmakers, een onderdeel van de prachtige Kromhouthal in Amsterdam-Noord: echter moet hiervoor wel eerst de lopende crowdfundingactie slagen.

She Loves Me (van de makers van Fiddler on the Roof en Cabaret) is onderscheiden met onder meer een Critics Circle Award voor Beste Musical en een Olivier Award en Drama Desk Award voor Beste Musical Revival. Het verhaal vertelt over Amalia en George – collega’s in een parfumeriezaak – die elkaar niet kunnen luchten of zien maar zonder dat ze het weten elkaar al maandenlang anonieme brieven schrijven en beiden heimelijk verliefd zijn geworden op die ander. Freek zal de rol van Steven Kodaly voor zijn rekening nemen, een collega van Amalia en George die de vrouwen in de parfumerie het hoofd op hol brengt en daarbij niet altijd even netjes te werk gaat.

Voor de totstandkoming van She Loves Me is De Kernploeg een crowdfundingactie begonnen. Zonder het slagen van deze crowdfundingactie kan de voorstelling helaas niet gemaakt worden. De actie loopt goed, maar De Kernploeg kan nog alle hulp, groot en klein, gebruiken om She Loves Me er écht te laten komen. Doneren kan vanaf €10,-. Kijk voor meer informatie op https://www.voordekunst.nl/projecten/6510-de-kernploeg-speelt-she-loves-me-1 Daar zie je ook welke leuke tegenprestaties De Kernploeg (naast Freek op het toneel in juli) biedt als dank voor je hulp: zo kun je bijvoorbeeld bij een exclusieve repetitie aanwezig zijn of een VIP-arrangement met meet&greet voor de première winnen!<< 1 2 347 48 49 >>